Naši učenci občinski in področni šolski prvaki v namiznem tenisu (21. 2. 2018)

V sredo, 21. 2. 2018, je v Športni dvorani Tabor potekalo občinsko in področno prvenstvo OŠ v namiznem tenisu za starejše učence. Tekmovanja se je udeležilo kar 130 igralcev iz mariborskih in obmariborskih šol.

Naši starejši učenci (6. – 9. razred) so bili izredno uspešni, saj so osvojili kar 5 kolajn posamezno. Pri deklicah je učenka Nuša KOBAN (8.C) izgubila šele v finalu in tako osvojila 2. mesto ter srebrno kolajno.

Še uspešnejši so bili naši fantje. Pri neregistriranih dečkih je namreč Tadej GUNGL (9.A) ugnal vse svoje nasprotnike in osvojil zlato kolajno. V kategoriji registriranih starejših dečkov pa so naši fantje osvojili vse možne kolajne. Anej BRADAČ VRANC (9.A) je namreč v finalu ugnal Leona PINTERJA, učenca 9.C, 3. mesto pa je osvojil Miha SMRDEL (9.A).

Tekmovanju posameznikov je sledilo še ekipno tekmovanje, kjer je naša ekipa v postavi Nuša KOBAN, Naja KOTNIK, Anej BRADAČ VRANC, Miha SMRDEL in Tadej GUNGL prikazala zelo dobre igre in prepričljivo ugnala vse svoje nasprotnike. V finalu so z rezultatom 4:0 ugnali učence OŠ BOJANA ILICHA ter tako osvojili zlate kolajne in lep pokal za osvojeno 1. MESTO.

Vsem naštetim učencem iskreno čestitamo in želimo še veliko športnih uspehov na državnem prvenstvu.

[Not a valid template]

Zapisal mentor Branko Koražija