Srečanje generacij v Razvanju (15. 6. 2017)

Učenci in učitelji PŠ Razvanje smo pripravili v četrtek, 15. 6. 2017, že tradicionalno prireditev Srečanje generacij, v sklopu katere je potekala tudi otvoritev  razstave “Razvanje skozi čas na slikah škarpe”.
Kljub visokim temperaturam, se je zbralo veliko obiskovalcev. V svoji sredini smo pozdravili tudi go. ravnateljico, upokojene učitelje razvanjske šole, predstavnike razvanjskih društev in druge.

Pričeli smo s kulturnim programom, v katerem so učenci peli, plesali, deklamirali in igrali. Skozi zgodovino Razvanja sta nas med kulturnim programom popeljala bivša učenca Maja Ferlič in Andraž Lesničar. Vzrok za predstavitev zgodovine Razvanja je bila otvoritev poslikave škarpe.

Da je sivi zid ograje oživel in nas bo poučeval o naši preteklosti, je zaslužna predvsem ga. Metka Beber s skupino pomočnikov iz vrst učencev, staršev, učiteljice Alenke. Iskrena hvala za neprecenljivo delo, vaš dar šoli in Razvanju.

Sledile so zabavne športne igre. Za malico z žara je poskrbel kuhar Jani. Srečanje se je končalo ob prijetnem klepetu in dobri volji.

Iskrena hvala staršem za posladek in pomoč pri pospravljanju.

Najbolj so zgovorne fotografije.

[Not a valid template]

Učenci in delavci PŠ Razvanje