Zaključno srečanje 2. C v mestnem parku (11. 6. 2018)

Šolsko leto se hitro bliža h koncu. Učenci, starši in učiteljica 2. c razreda smo se odločili, da se skupaj družimo še na sproščenem srečanju v Mestnem parku.

V ponedeljek, 11. junija 2018, nas je pred Akvarijem, kjer smo se zbrali, sonce močno grelo. Učiteljica nam je predala pisemce, ki ga je za nas pustil mestni škrat. Po njegovih navodilih smo se odpravili po poteh parka in poiskali naloge, ki jih je za nas nastavil škrat. Tako smo telovadili, peli, reševali uganke … in se ob tem zabavali.

Po vseh uspešno rešenih nalogah nas je čakal sladek zaključek. Preselili smo se v senco, kjer smo pojedli in popili še tisto, kar so za nas prinesli starši. Sledil je športni del našega srečanja. Učenci smo se skupaj s starši igrali z žogo, preskakovali kolebnico, se lovili, igrali s trakovi … skratka, bilo nam je zelo prijetno. Energije nam še kar ni zmanjkalo, zato smo se nekateri podali še na bližnja igrala.

Srečanje nam je prijetno popestrilo dneve pred zaključkom šolskega leta. Še malo, pa bodo nastopile zaslužene počitnice. Veselimo se jih, čeprav bomo pogrešali svoje sošolce in sošolke. Bo pa srečanje z njimi v prvih dneh septembra, toliko bolj veselo!

[Not a valid template]

Učenci 2. c razreda s starši in učiteljico

Dostopnost