Zimska šola v naravi 4. razred – 1. skupina (30. 1. – 3. 2. 2017)

5. dan:
Prišel je zadnji dan zimske šole v naravi. Tudi danes so učenci dan preživeli poučno, zabavno in sproščeno. Ustvarjali so mandale iz naravnih materialov, oblikovali vetrovnico in orientirali karto. Imeli so podelitev priznanj za najlepše urejene sobe in se še zadnjič podali na smučišče. Čeprav malo žalostni, da je zimske šole v naravi konec, so komaj čakali, da padejo staršem v objem. Tudi starši so komaj čakali, da se njihovi otroci vrnejo. Ostali pa so lepi spomini in veliko na novo pridobljenega znanja in izkušenj.

[Not a valid template]

4. dan: Večer

Zadnji večer so imeli učenci posebno prireditev Pohorje ima talent. Slike povedo vse.

[Not a valid template]

4. dan:
Mineva že 4. dan zimske šole v naravi in učenci so svoje znanje v smučanju tudi danes nadgrajevali. Opazovali in raziskovali so Pohorje. Ogledali so si 400 let staro cerkev, streho, pokrito s skrilavcem, razlikovali so smreko od jelke. Staršem in vsem domačim sporočajo, da se jutri vrnejo domov. Čeprav se imajo zelo lepo, se vrnitve veselijo.

[Not a valid template]

3. dan:
Teče že tretji dan zimske šole v naravi za 1. skupino. Učenci so si danes ogledali mravljišče, se poučili o markacijah in lišajih, ki so pokazatelji čistega zraka, in o mahu, ki ne raste le na severni strani debla. Sladkali so se s keksi, ki so jih zaslužili s prevažanjem snega, zraven so pili čaj. Ob vsem tem pa so svoje veščine na alpskih in tekaških smučeh nadgrajevali. Sporočajo, da se imajo še vedno super.

[Not a valid template]

2. dan:
Nov dan in pridobivanje novih veščin na belih strminah. Učenci sporočajo, da je smučanje s sošolci prava zabava. Danes so se preizkusili tudi na tekaških smučeh. Najboljši pa je seveda prosti čas, ki je namenjen sprostitvi.

[Not a valid template]

1. dan:
Učenci 4. A z učiteljico Brigito in učenci 4. D z učiteljico Alenko sporočajo iz CŠOD Planinka, da so srečno prispeli, se udobno namestili in se že preizkusili v smučarskih veščinah. Poslali so nam prve fotografije. Imajo se super in vse domače lepo pozdravljajo.

[Not a valid template]

Dostopnost