Zimska šola v naravi 4. razred – 2. skupina (6. 2. – 10. 2. 2017)

5. dan:
Vse lepo enkrat mine in tako se tudi za učence 2. skupine zaključuje zimska šola v naravi. Kot vse dni so tudi zadnji dan učenci dan preživeli poučno, zabavno in sproščeno. Imeli so podelitev priznanj za najlepše urejene sobe in se še zadnjič podali na smučišče. Polni lepih spominov in z veliko na novo pridobljenega znanja in izkušenj so se srečno vrnili v Maribor, kjer so jih starši že nestrpno čakali.

[Not a valid template]

4. dan:
Učenci so tudi danes svoje znanje v smučanju utrjevali in nadgrajevali. Po kosilu so se podali k slapu Skalce, kar je bil za nekatere pravi podvig. Zvečer pa je bila na sporedu prireditev Pohorje ima talent. Bilo je zelo zabavno. Otroci svojim staršem in vsem domačim sporočajo, da se jutri vrnejo domov. Čeprav se imajo na Pohorju zelo lepo, komaj čakajo, da spet vidijo svoje najdražje.

[Not a valid template]

3. dan:
Danes je poseben dan. Ne samo, ker je državni praznik, danes ima svoj praznik tudi naša Eva. Sošolci in učiteljica so ji za 10. rojstni dan pripravili presenečenje, ki ga Eva še dolgo ne bo pozabila. Potem so se vsi skupaj podali na sneg, kjer so svoje veščine na smučeh še nadgrajevali. Popoldanske dejavnosti so bile namenjene orientaciji in plezanju na plezalni steni. Sporočajo, da se imajo še vedno super in da dnevi na Pohorju kar prehitro minevajo.

[Not a valid template]

2. dan:
Prva noč v novem domu je bila mirna in otroci so se spočiti prebudili v zasneženo torkovo jutro. Po zajtrku so se podali na smučišče, kjer so pridobivali nova smučarska znanja. Učenci sporočajo, da je smučanje s sošolci zelo zabavno. Najboljši pa je seveda prosti čas, ki je namenjen sprostitvi.

[Not a valid template]

1. dan:
Zimska šola v naravi v COŠD Planinka na Slivniškem Pohorju se je končno pričela tudi za 2. skupino. Učenci 4. B in 4. C so srečno prispeli na cilj, se namestili po sobah in se po kosilu prvič podali na smučišča na Arehu. Staršem in vsem ostalim sporočajo, da je na Pohorju super.

[Not a valid template]

Dostopnost