Zimska šola v naravi za učence 4. razredov (4. A in 4. C, 15. 1. – 19. 1. 2018)

5. dan

Prišel je zadnji dan zimske šole v naravi. Tudi danes so učenci dan preživeli poučno, zabavno in sproščeno. Po zajtrku so se še zadnjič podali na smučišče, po kosilu pa so imeli podelitev priznanj za najlepše urejene sobe. Čeprav malo žalostni, da je zimske šole v naravi konec, so komaj čakali, da padejo staršem v objem. Tudi starši so komaj čakali, da se njihovi otroci vrnejo. Ostali pa so lepi spomini in veliko na novo pridobljenega znanja in izkušenj. 

[Not a valid template]

4. dan

Mineva že 4. dan zimske šole v naravi in učenci so svoje znanje v smučanju tudi danes nadgrajevali. Zadnji večer ​bodo​ imeli posebno prireditev Pohorje ima talent. Staršem in vsem domačim sporočajo, da se jutri vrnejo domov. Čeprav se imajo zelo lepo, se vrnitve veselijo.

[Not a valid template]

3. dan

Mineva tretji dan zimske šole v naravi za 1. skupino. Učenci že imajo za seboj orientacijo, miselne igre in plezanje na plezalni steni, ob vsem tem pa so svoje veščine na alpskih smučeh nadgrajevali. Sporočajo, da se imajo še vedno super in da dnevi Pohorju kar prehitro minevajo.

[Not a valid template]

2. dan

Prva noč v novem domu je bila mirna in otroci so se spočiti prebudili v zasneženo torkovo jutro. Po zajtrku so se podali na smučišče, kjer so pridobivali nova smučarska znanja. Učenci sporočajo, da je smučanje s sošolci zelo zabavno. Najboljši pa je seveda prosti čas, ki je namenjen sprostitvi.

[Not a valid template]

1. dan

Učenci 4. A in 4. C razreda z učiteljicami Brigito, Tjašo in Pijo so srečno prispeli v CŠOD Planinka, se udobno namestili in se že preizkusili v smučarskih veščinah. Poslali so nam prve fotografije. Imajo se super in vse domače lepo pozdravljajo. 

[Not a valid template]