Zimska šola v naravi za učence 4. razredov (4. B in 4. D, 22. 1. – 26. 1. 2018)

5. dan

Napočil je zadnji dan zimske šole v naravi. Po zajtrku so se otroci kot vsako jutro podali na smučišče, kjer so se še zadnjič spustili po belih strminah. Po kosilu so imeli podelitev priznanj za najlepše urejene sobe, nato pa so se poslovili od Planinke in se odpeljali v dolino. Komaj so čakali, da padejo staršem v objem. Na Planinko pa so ostali lepi spomini in veliko na novo pridobljenega znanja in izkušenj.

[Not a valid template]

4. dan

Mineva že 4. dan zimske šole v naravi. U​čenci so svoje znanje v smučanju tudi danes nadgrajevali. V popoldanskih urah so se sprehodili do slapa Skalca, ki je v tem letnem času nekaj posebnega. Zadnji večer, ki ​so ​ga preživeli na Planinki, so​ imeli prireditev Pohorje ima talent. Predstavili so se s točkami, ki so jih pripravljali ves teden. Otroci staršem in vsem domačim sporočajo, da se jutri vrnejo domov. Čeprav se imajo na Pohorju zelo lepo, se vrnitve veselijo.

[Not a valid template]

3. dan

Zjutraj so se otroci prebudili v čudovito zimsko jutro. Opazovali so jutranjo zarjo in se niso mogli načuditi njeni lepoti. Mineva tretji dan ​na Planinki ​in za seboj že imajo​ nočni pohod,​ orientacijo, miselne igre in plezanje na plezalni steni​. O​b vsem tem svoje znanje v smučanju ​nadgrajujejo​.​ Danes so bili na smučiščih na Arehu deležni obilo sončnih žarkov.​ Staršem sporočajo, da se imajo še vedno super in da dnevi Pohorju kar prehitro minevajo.

[Not a valid template]

2. dan

Prva noč na Planinki je bila mirna. Otroci so se spočiti in naspani prebudili v novo jutro. Po zajtrku so se podali na smučišče, kjer so pridobivali nova smučarska znanja. ​ Po kosilu in počitku so se razdelili v dve skupini. Prva se je preizkušala v orientaciji, druga na plezalni steni. Jutri se zamenjajo. Učenci sporočajo, da je na Planinki zelo zabavno. Najboljši pa je seveda prosti čas, ki je namenjen sprostitvi.

[Not a valid template]

1. dan

Zimska šola v naravi v CŠOD Planinka na Slivniškem Pohorju se je končno pričela tudi za 2. skupino. Učenci 4. B in 4. D so srečno prispeli na cilj, se namestili po sobah in se po kosilu prvič podali na smučišča na Arehu. Staršem in vsem ostalim sporočajo, da je na Pohorju super. Več povedo fotografije, ki so nastale 1. dan. 

[Not a valid template]

Dostopnost