Naja Kotnik področna prvakinja v namiznem tenisu, naša ekipa osvojila 2. mesto (5. 2. 2020)

V sredo, 5. 2. 2020, je v Športni dvorani Tabor potekalo občinsko in področno prvenstvo OŠ v namiznem tenisu. Tekmovanja se je udeležilo okrog 150 igralcev iz mariborskih in obmariborskih šol.

Najuspešnejši so bili naši starejši učenci. V kategoriji starejših deklic je Naja KOTNIK (8.A) prepričljivo ugnala vse svoje tekmice in tako zasluženo osvojila 1. MESTO ter prejela zlato kolajno. S tem rezultatom se ja Naja uvrstila tudi na državno prvenstvo.

Tekmovanju posameznikov je sledilo še ekipno tekmovanje, kjer so naši učenci ponovno igrali zelo dobro! V četrtfinalu so ugnali učence OŠ ANGELA BESEDNJAKA z rezultatom 3:1, v polfinalu so bili boljši od učencev z OŠ KAMNICA z 3:1, v finalu pa so v zelo napetem boju izgubili proti OŠ PREŽIHOVEGA VORANCA z rezultatom 3:2. Tako smo postali občinski in področni podprvaki.

Srebrne kolajne in lep pokal za osvojeno 2. MESTO so prejeli Naja KOTNIK (8.A), Michelle PERNAT (7.A), Aljaž JANŽEKOVIČ (8.A) ter Staš HERCOG in Aleš ČEH, oba učenca 9.B razreda.

ISKRENE ČESTITKEM vsem naštetim učencem!

Zapisal mentor Branko Koražija

Dostopnost