Občinsko in področno prvenstvo v namiznem tenisu 6. do 9. razred (14. 02. 2017)

NAŠI UČENCI OBČINSKI IN PODROČNI ŠOLSKI PRVAKI V NAMIZNEM TENISU

V torek, 14. 2. 2017, je v Športni dvorani Tabor potekalo občinsko in področno prvenstvo OŠ v namiznem tenisu za starejše učence. Tekmovanja se je udeležilo okrog 80 igralcev iz mariborskih in obmariborskih šol.
Naši starejši učenci (6. – 9. razred) so bili izredno uspešni, saj so osvojili kar 6 kolajn. Pri deklicah je naša učenka Nuša KOBAN (7.C) v finalu izgubila z rezultatom 3:2 in osvojila 2. mesto ter srebrno kolajno, 3. mesto in bronasto kolajno pa si je priigrala Klara ŠMIGOC (9.A).
Še uspešnejši so bili naši fantje. Pri registriranih dečkih je naš Leon PINTER (8.C) zmagal v finalu in osvojil zlato kolajno, v kategoriji neregistriranih starejših dečkov pa so naši fantje osvojili vse možne kolajne. Anej BRADAČ VRANC je namreč v finalu ugnal Miho SMRDELA, 3. mesto pa je osvojil Tadej GUNGL. Zanimivo je, da so vsi trije učenci 8.A razreda.
Tekmovanju posameznikov je sledilo še ekipno tekmovanje, kjer je naša ekipa v postavi Nuša KOBAN, Klara ŠMIGOC, Leon PINTER in Anej BRADAČ VRANC prikazala zelo dobre igre in vse svoje nasprotnike ugnala z rezultatom 4:0 ter tako osvojila zlate kolajne in lep pokal za osvojeno 1. MESTO.

Vsem naštetim učencem iskreno čestitamo in želimo še veliko športnih uspehov na državnem prvenstvu.

Zapisal mentor Branko Koražija

[Not a valid template]

Dostopnost