Šola v naravi za učence 4. A in 4. C razreda (25. 02. – 1. 3. 2019)

5. dan

Prišel je zadnji dan zimske šole v naravi za 1. skupino. Pri zajtrku so otroci in učitelji presenetili Jana, ki je imel rojstni dan, nato pa se kot vsako jutro podali na smučišče, kjer so se še zadnjič spustili po belih strminah. Po kosilu so imeli podelitev priznanj za najlepše urejene sobe, nato pa so se poslovili od Planinke in se odpeljali v dolino. Komaj so čakali, da padejo staršem v objem. Na Planinko pa so ostali lepi spomini in veliko novega znanja in izkušenj.

[Not a valid template]

4. dan

Danes zjutraj je bilo na Pohorju nekaj posebnega. Čeprav so bile v dolini še zimske temperature, je bilo jutro na Planinki zelo toplo, na smučišču pa prava snežna plaža. Med smučanjem so otroke božali topli sočni žarki, med počivanjem pa so uživali na snegu. 4. dan zimske šole v naravi so svoje znanje v smučanju izpopolnjevali in nadgrajevali. V popoldanskih urah so se sprehodili do slapa Skalca, ki je v tem letnem času nekaj posebnega. Zadnji večer, ki ga bodo preživeli na Planinki, pa jih čaka zaključni večer. Predstavili se bodo s točkami, ki so jih pripravljali ves teden. Otroci staršem in vsem domačim sporočajo, da se jutri vrnejo domov. Čeprav se imajo na Pohorju zelo lepo, se vrnitve veselijo.

[Not a valid template]

3. dan

Mineva tretji dan zimske šole v naravi za 1. skupino. Učenci že imajo za seboj orientacijo, miselne igre, plezanje na plezalni steni in še kaj. Ob vsem tem pa so svoje veščine na alpskih smučeh nadgrajevali. Sporočajo, da se imajo še vedno super in da dnevi na Pohorju kar prehitro minevajo.

[Not a valid template]

2. dan

Prva noč v novem domu je bila mirna. Otroci so zvečer hitro zaspali in se zjutraj spočiti prebudili še pred dogovorjenim jutranjim bujenjem.
Po zajtrku so se podali na smučišče, kjer so pridobivali nova smučarska znanja. Učenci sporočajo, da je smučanje s sošolci zelo zabavno in da v smučanju hitro napredujejo. Po kosilu so se preizkušali še v plezanju in orientaciji okoli doma. Najboljši pa jim je seveda prosti čas, ki je namenjen sprostitvi.

[Not a valid template]

1. dan

Učenci 4. A in 4. C razreda so srečno prispeli v CŠOD Planinka, se udobno namestili in se po skupnem sestanku in slastnem kosilu že preizkusili v smučarskih veščinah. Poslali so nam prve fotografije. Imajo se super in vse domače lepo pozdravljajo.

[Not a valid template]

Zapisala Tanja Vodušek

Dostopnost