NOVICA

V RKS OZ Maribor sprejemamo prijave za letovanje otrok v Punatu za leto 2020!
Termine izmen in prijavnico za letovanje otroka z informacijami o ceni ter možnostih uveljavljanja sofinanciranja plačila letovanja najdete na spletni strani www.punat.si. Na vašo prošnjo vam lahko prijavnico pošljemo tudi po pošti.
V primeru, da se odločite za prijavo otroka na letovanje, vas prosimo, da prijavnico natisnite, izpolnite in pošljete na naš naslov: RKS-OZ Maribor, Ulica Pariške komune 13, 2000 Maribor. Lahko pa prijavo s prilogami skenirate in nam jo kot PDF prilogo posredujte preko elektronske pošte na naslov letovanje@rkmb-drustvo.si, zadeva: Prijava na letovanje v Punatu – sezona 2020.
Po prejemu prijave, vam bomo po običajni pošti poslali obvestilo o uspešnem vpisu na letovanje, skupaj s položnico za plačilo prispevka starša. Prosimo vas, za razumevanje, če boste na odgovor na poslano prijavo oziroma potrdilo o vpisu zaradi izrednih razmer prejeli nekoliko kasneje.
Prav tako vas obveščamo, da v referatu za letovanje trenutno ne izvajamo uradnih ur za starše, saj komunikacijo omejujemo zgolj na elektronsko pošto in telefon (02/234 40 06). Vsi, ki boste otroke prijavili na letovanje boste o vseh nadaljnjih potrebnih korakih za letovanje vsekakor pravočasno obveščeni, zato ni potrebe, da nas v naprej kontaktirate, saj s tem močno otežujete naše delo, ki je potrebno za uspešno izvedbo počitnic za vašega otroka.

Sektor za letovanje otrok RK MB