Letošnja noč branja (15. in 16. 5. 2018)

Letos smo se znova zbrali na noči branja, ki je potekala 15. in 16. maja. Noč smo preživeli ob knjigah, ustvarjalnih delavnicah in slastnih presenečenjih. Večer sta nam popestrili tudi pripovedovalka pravljic Zdenka Gajser in pesnica ter ilustratorka Andreja Burin. Dogodka se je udeležilo 38 učencev od 6. do 9. razreda, nekaj njihovih misli pa lahko preberete spodaj.

Moja prva noč branja je bila super! Izdelovanje svetilk, gledanje filma, poslušanje zgodb, pica, torta, izmenjava knjig, bralni maraton; vse je bilo odlično. Upam, da bo tudi v prihodnjih letih tako.

Lea Dermota, 7. a

 

Užival sem v vsakem trenutku, saj sem vedel, da bo sledilo nekaj zanimivega. Najbolj mi je bila všeč pripovedovalka pravljic, gospa Zdenka Gajser.

Vito Beton, 6. c

 

Všeč sta mi bila organizacija in vzdušje med učenci. Delavnice so dosegle moja pričakovanja, morda bi se lahko pojavil tudi lov na zaklad.

Alma Sajko, 9. b

 

To noč sem se imela zelo lepo. Vse aktivnosti so mi bile všeč. Najljubša pa mi je bila gledališka delavnica, pri kateri sem se zelo zabavala.

Melisa Iljazi, 6. b

 

Všeč mi je bila knjiga, ki sem jo dobil od literarnega prijatelja. Zanimiva je bila delavnica s kolažem. Še posebej mi je bilo všeč bedenje dolgo v noč.

Jakob Benkovič, 6. a

 

Letošnja noč branja je bila zelo dobro organizirana. Delavnice so bile zanimive, hrana okusna. Posebej mi je bilo všeč poslušati pravljice in menjati knjige. Film smo gledali malce prepozno, raje bi brala.

Arina Batalova, 7. b

 

Delavnice so bile zelo zabavne, glasbena še posebej. Čeprav sem bila letos prvič, vem, da se izplača končati bralno značko.

Ajda Planinšec, 6. c

Dostopnost