Noč branja (27. 5. 2016)

Letošnja noč branja je potekala v noči iz petka, 27. maja, na soboto, 28. maja. Udeležilo se je je 19 bralnih navdušenk in navdušencev 7. in 8. razreda. Bilo je čudovito in nepozabno.

Bilo je fantastično. Najboljši se mi  je zdel lov na zaklad. Na noči branja ne bi spremenila ničesar, razen tega, da bi lahko povabili kakšnega gosta, ki bi nam pripovedoval še bolj strašne zgodbe. Na noči branja sem zelo uživala, čeprav smo spali le kašno uro. Bilo je nepozabno.

Kaja Flisar, 8.b

 

Ta noč branja je bila ena najboljših do sedaj. Edino, kar mi ni bilo všeč je, da je bil marcipan na torti.

Ena Ilievska, 7. a

 

Na noči branja je bilo zelo zabavno. Najbolj mi je bil všeč lov na zaklad in risanje naslovnice. Komaj že čakam na naslednje leto.

Mia Keršmanc, 7. a

 

Vsi smo se s svojimi knjigami posedli po knjižnici. Od tu in tam se je zaslišal pridušen šepet, nekateri pa so tiho brali. Vseh devetnajst nas je že nestrpno čakalo na pričetek –  na to nepozabno izkušnjo.

Zarja Doberšek, 8. d

 

Noč branja mi je bila zelo všeč. Letos sem bila prvič in bilo je zelo zanimivo. Še posebej mi je bil všeč lov na zaklad. Res pa je, da smo premalo spali, ampak vseeno bilo je zelo zanimivo in fantastično.

Anej Bradač Vranc, 7.a

 

Bilo je zanimivo in nepozabno.  Morda bi lahko šli prej spat.

Valentin Vidovič, 7. b

 

Bilo je zanimivo in zabavno. Najbolj mi je bil všeč lov na zaklad. Spali nismo kaj dosti, a sem poskušal zatisniti vsaj eno oko in zasanjati.

Tadej Gungl, 7. a

 

Noč branja se mi je zdela odlična. Za naslednje leto bi lahko spremenili to, da nam ne bi pobrali telefonov (vsaj za lučko). Super se mi je zdel lov na zaklad in upam, da bo tudi naslednje leto.  Prav tako so se mi zdele zelo zanimive ostale dejavnosti. Naslednje leto pa bi lahko imeli bolj strašne zgodbe. Film je bil na splošno v redu in tudi likovna delavnica ni bila od muh.  Zdi se mi super, da smo imeli koktajle.

Lucija Marušič, 7. a

 

Ga. Klemenčič je prišla in govorila »grozne« pravljice, ki pravzaprav niso bile grozne.

Belmina Huskić, 7. a

 

Ponudba delavnic je bila zabavna in čestitke tudi vsem učiteljicam za njihov trud. Najboljši se mi je zdel lov na zaklad. Naslednje leto bi lahko povabili Nejko Omahen ali pa Svetlano Makarovič.

Alma Sajko, 7. b

 

Meni osebno je bila všeč noč branja, ker  je bila polna veselja, smeha in vsesplošnih radosti. Na njej sem se zelo zabavala, lahko sem se družila s sošolkami in prijateljicami, spoznala sem nove knjige, jedla torto, najpomembnejše – branje.

Maja Horvat, 7. b

 

Noč branja je bila zelo zabavna in polna nasmeha. Zelo zanimiv je bil lov na zaklad. Film me je pa sploh najbolj navdušil.

Ana Maria Bošak, 7. b

 

Meni se je zdela noč branja zelo zanimiva in zabavna. Lov na zaklad je bil zelo zanimiv in izbira filma je bila odlična. Drugače je bila ta noč branja zelo zabavna. Ta večer je bil enkraten in nepozaben, najbolj si bom zapomnila bedenje in lov na zaklad.

Nika Rojko, 8. a

 

Noč branja je bila zelo zabavna. Zanimiva je bila likovna delavnica in pa seveda tudi torta. Zanimive so bile tudi predstavitve knjig. Tu sem spoznala veliko novih knjig. Zelo sem se zabavala tudi pri lovu na zaklad.

Nataša Sernc, 8. d

 

Na letošnji noči branja je bilo zanimivo. Dobra ideja je bila, da smo spet imeli lov na zaklad in upam, da bo ta tudi naslednje leto. Torta je bila zelo okusna.

Klara Polič, 8. b

 

Na letošnji noči branja mi je bilo všeč. Najbolj od vsega je bil dober lov na zaklad. Pravljice so se mi zdele dovolj strašljive in enkratne.

Julija Fajt, 8. c

 

Na noči branja so mi bile všeč raznolike dejavnosti, vse, od umirjene joge, do lova na zaklad, polnega adrenalina.

Vitja Kovačević, 7.b

Dostopnost